Søk utdanning

Utdanne deg til gullsmed, skomaker eller båtbygger

Se film om utdanningen her.

Plus Skolen i Fredrikstad

På Plus Skolen i Fredrikstad kan du utvikle dine kunstneriske evner og håndtverksteknikker i et kreativt milø¸. Holder til i et bygg fra 1722, med moderne verksteder, elevbutikk og nyoppussede klasserom og elevrom.
Plus Skolen er i dag en privat videregående skole som tilbyr gullsmed- og skomakerutdanning. Skolen gir et vg2 og vg3 tilbud med svennebrev som avsluttende eksamen. Fortsatt ledige studieplasser! Send inn en søknad under - du får raskt svar om du får studieplass hos oss.

Kontakt oss gjerne for mer informasjon: (+47) 69 32 06 78 | post@plus-skolen.no
Gullsmed utdanning

Gullsmed

Gullsmedfaget bygger på tradisjonelle håndverksteknikker som saging, filing, lodding og smiing. Gullsmedens viktigste arbeidsområde er å designe og lage smykker i edle metaller. I tillegg er det nødvendig å kunne reparere og restaurere smykker og andre gjenstander knyttet til faget.
LES MER

Skomaker

Skomakerfaget har lange tradisjoner i produksjon, reparasjon og vedlikehold av sko og andre skinn- og lærprodukter og skal bidra til å ivareta tradisjon og videreutvikle teknikker og håndverksferdigheter i faget.
LES MER
Skomaker utdanning
Båtbygger utdanning

Båtbygger

Båtbyggerfaget har lange tradisjoner i Østfold. På Plus-skolen i samarbeid med Det Maritime Senteret på Isegran har vi egen båtbyggerlinje.
LES MER

Følg oss 

Bli den første til å få det siste. Følg oss på Facebook og Instagram
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram